We gaan de uitdaging aan! Wij doen mee met Bike2Sport! En we hebben jou hulp nodig!! 19-01
Sportclub Enschede is geselecteerd om mee te doen met de clubuitdaging Bike2Sport. Uit 19 aanmeldingen zijn wij gekozen! En nu moeten we aan de slag om het een succes te laten worden! En daar hebben we jou hulp bij nodig!

Een korte uitleg

Bike2Sport is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede, waarbij leden per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub reizen. De uitdaging is het totaalaantal ritten te halen dat is afgesproken. Voor onze club is het aantal ritten: 1500! Dit is dan tevens het bedrag wat we kunnen winnen.

Ieder clublid (vanaf 16 jaar, bij jonger met toestemming van je ouders) kan per dag maximaal 1 keer (1 rit = 1 euro) bijdragen aan het totale aantal ritten van onze club.

Wat moet je doen?

Om ritten te registeren en bij te dragen aan het behalen van de uitdaging dienen de leden van onze club de volgende stappen te nemen:

1. De app 'SMART in Twente' op je telefoon downloaden.

2. Op je smartphone de digitale link naar de clubuitdaging openen, die vanaf 31 januari aan je gestuurd           zal worden.

De app registreert vervolgens automatisch alle ritten die jij naar en van de sportclub maakt. Je hoeft hier niets voor te doen. Alleen fietsen!

Extra beloning!

Halen we het aantal afgesproken ritten van 1500, dan maken we ook nog kans op een extra beloning van 1000 euro. Dus fietsen maar!

Donatie KiKa

Van het gefietste bedrag schenkt onze club een deel aan KiKa. Een extra reden om mee te doen!