Toernooi “Walking Football” 29 november.

Toernooi “Walking Football” 29 november. 29-11
Gedurende meer dan een jaar is onder regie van de Stichting EFTE en "FC Twente Scoren in de Wijk " het project Walking Football operationeel. Dit project heeft zich ten doen gesteld om zo veel als mogelijk ouderen boven de 60 te activeren om te bewegen in zijn algemeenheid en het voetbal in het bijzonder. Dit is een project dat vooral in den beginne weinig enthousiasme oproept, maar gaandeweg steeds meer navolging krijgt, zowel binnen als buiten Enschede.

Om de deelnemers aan dit project een hart onder de riem te steken, zal er een Walking Football toernooi worden georganiseerd met onderstaande doelstelling:

• Het promoten van het project "Walking Football" in de gemeente Enschede
  • Het bij elkaar brengen van de deelnemers van de vier locaties in Enschede
  • Het bieden van een sportieve en gezellige middag aan de deelnemers

De deelnemers zijn:Sportlust GlanerbrugVictoria '28 EnschedeSportclub EnschedeFC TwenteHvv Tubantia Hengelo

Datum: 29 november 2017
Locatie: Sportpark Het Diekman (SC Enschede)
Adres: Weggelhorstweg 30, 7541 WJ Enschede
Aanvang: 14:00 uur

Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Walking Football Twente-Euregio met ondersteuning van FC Twente Scoren in de wijk en Menzis.