Sjors Sportief; kennismaken met diverse sporten door kinderen van de basisschool. Ook mogelijk bij Sportclub Enschede 12-10
Sportaal, de spelverdeler in de sport binnen de Gemeente Enschede en uitvoerder van het sportbeleid binnen deze Gemeente, heeft deze week de boekjes van Sjors Sportief uitgereikt aan alle kinderen op de basisschool.

Sjors Sportief biedt kinderen van de basisschool de mogelijkheid om met diverse sporten kennis te maken binnen de Gemeente Enschede.  Alle aanbieders staan in het boekje en kinderen kunnen zich via de website www.sjorssportief.nl inschrijven bij de sport (vereniging) waar zij graag willen sporten. Dit gebeurt door de zogeheten kennismakingscursussen.

Ook Sportclubs Enschede bied voetbaltrainingen aan voor kinderen van de basisschool. Meer informatie hierover in het boekje van Sjors Sportief.