RABObank clubkas Campagne, kom deze week nog in actie

RABObank clubkas Campagne, kom deze week nog in actie 15-05
Stem dus deze week nog op Sportclub Enschede. Dit is de laatste week van de RABOBANK Clubkas Campagne. Heb je nog geen stem uitgebracht, doe dat dan uiterlijk 21 mei en stem op Sportclub Enschede. De RABOBANK Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en organiseert daarom deze Clubkascampagne.

Stemmen

Eind april hebben alle klanten van de RABOBANK vanaf 12 jaar een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een stemcode om te stemmen. Doe mee en stem op Sportclub Enschede. Maar doe het wel uiterlijk 21 mei. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor onze club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van de RABOBANK Enschede-Haaksbergen en 12 jaar of ouder? Breng dan uiterlijk 21 mei je stem uit op onze club. Stimuleer ook je familie en vrienden om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is immers geld waard.