Kom nog deze week in actie en stem op SC Enschede voor de RABO clubkas campagne

Kom nog deze week in actie en stem op SC Enschede voor de RABO clubkas campagne 27-03
Dit is de laatst week van de RABO Clubkas Campagne. Nog tot en met 31 maart a.s. kunnen leden van RABObank Enschede-Haaksbergen zeer eenvoudig geld verdienen voor onze club door hun stem uit te brengen op Sportclub Enschede.

Dit kan via www.rabobank.nl/eh

Eind februari 2017 hebben alle leden van de Rabobank een brief ontvangen met daarin een unieke persoonlijke code om twee stemmen uit te brengen. Iedere stem levert Sportclub Enschede direct geld op. Breng daarom nog deze week uw stemmen uit op Sportclub Enschede.

Let op! Niet iedere rekeninghouder is automatisch lid van de Rabobank, dit moet je apart aanvragen. Het lidmaatschap is gratis. Ga naar www. rabobank.nl/eh en kijk welke voordelen een lidmaatschap nog meer oplevert. Het geeft je de mogelijkheid om een stem te hebben binnen Rabobank en twee stemmen te kunnen uitbrengen op Sportclub Enschede. Zonder lidmaatschap mag je helaas niet stemmen.

Oproep aan iedereen
Ben jij lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden, als zij lid zijn van de Rabobank, te vragen om hun stem ook uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard!

Nogmaals, een rekening hebben is niet voldoende, maar met een Rabobankrekening kun je (gratis) lid worden van de Rabobank!