Familie- en vrijwilligersdag op zondag 16 juli 2017

Familie- en vrijwilligersdag op zondag 16 juli 2017 19-06
Op zondag 16 juli is er weer de familie- en vrijwilligersdag voor al onze leden, vrijwilligers en ouders. De dag is bedoeld om een ieder dank te zeggen voor de in het afgelopen seizoen verrichte werkzaamheden als ook om de betrokkenheid bij de vereniging nog een extra impuls te geven.

Deze dag zal worden gehouden op ons complex en zal beginnen om 14.00 uur en eindigen om ongeveer 18.00 uur.

Onder het genot van een heerlijke BBQ en een drankje, is het de bedoeling er met z'n allen een gezellige middag van te maken, waarbij er een DJ aanwezig is voor de muzikale omlijsting. Voor de kinderen zal er gezorgd worden voor leuke activiteiten.

Wil je er bij zijn?? Geef je dan op voor 30 juni a.s. bij Hans Franken, mailadres hafra@home.nl of bij Marco Gerritsen, mailadres gerritsenmarco@msn.com

Je bent van harte welkom!!