Ben je al klaar voor het nieuwe seizoen?

Ben je al klaar voor het nieuwe seizoen? 12-09
Vanaf dit seizoen zijn er 2 nieuwe app's in de lucht om je team te volgen en om wedstrijden vast te leggen via een mobiel digitaal wedstrijdformulier etc.

De KNVB Wedstrijdzaken app Voetbal.nl app
Vanaf de start van het nieuwe seizoen kunnen alle veldvoetbalverenigingen van start met de KNVB wedstrijdzaken app! Waar je voorheen het wedstrijdformulier via de pc invulde, kun je nu gebruik maken van de app Wedstrijdzaken. Dit maakt het invullen van het wedstrijdformulier een stuk makkelijker en scheelt veel tijd voor vrijwilligers.
De KNVB heeft een mooie webpagina over de app voor je klaarstaan. En op de website van Sportlink vind je een pagina over de nodige voorbereidingen die je moet nemen om goed van start te kunnen met de app.
Niet alleen de KNVB Wedstrijdzaken kan vanaf het nieuwe seizoen in gebruik genomen worden. Ook de nieuwe Voetbal.nl app wordt in deze zomer gelanceerd. Dé app die momenteel bij 1,2 miljoen voetballiefhebbers in gebruik is. Standen, uitslagen, programma's en afgelasten zijn standaard beschikbaar.
Maar met Club.mobiel wordt de Voetbal.nl nog leuker voor alle leden en fans van je club. Stuur pushberichten naar je team leden, geef de app een eigen clubsfeer mee.... En nog veel meer!
Hoe, wat, waar en wanneer? Lees er alles over op onze website.