Familiedag

Familiedag 16-07
Op zondag 16 juli is er de familie- en vrijwilligersdag voor al onze leden, vrijwilligers en ouders. De dag is mede bedoeld om een ieder dank te zeggen voor de in het afgelopen seizoen verrichte werkzaamheden als ook om de betrokkenheid bij de vereniging nog een extra impuls te geven.

Hopelijk stimuleert het ook om in het nieuwe seizoen weer, op welke wijze dan ook, de vereniging te ondersteunen. Deze familie- en vrijwilligersdag zal worden gehouden op ons complex zal beginnen om 14:00 uur en eindigen op ca. 18:00 uur.

Iedereen is hier van harte voor uitgenodigd!!!

Onder het genot van een heerlijke BBQ en een drankje, is het de bedoeling er met z'n allen een gezellige middag van te maken, waarbij er een DJ aanwezig is voor de muzikale omlijsting. Voor de kinderen zal er gezorgd worden voor leuke activiteiten.

Als je er zondag 16 juli bij wil zijn, geef je dan voor 30 juni a.s. op bij Hans Franken (email: hafra@home.nl) of Marco Gerritsen (email: gerritsenmarco@msn.com

Het is belangrijk om in de aanmelding het aantal personen, en de leeftijd van de eventueel aangemelde kinderen te vermelden.

Wij hopen op een grote opkomst!!!

Bestuur Sportclub Enschede
Activiteitencommissie